keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Poronnahkaa ja punamustaa

Kun juurikin merkittäviä pyöreitä vuosiaan täyttänyt mies vain nuortuu työpisteensä äärellä ja lähtee kolmeksi päivää Tukholmaan suorittamaan Swatch Groupin Omega-certifikaatin edellyttämän työnäytteen, niin hattua pitää nostaa kun hän sieltä saapuu Omegan diplomi kädessään, diplomikellosepästä tuli nyt myös Omegan diplomeeraama kelloseppä. Moista certifikaattia ei suoriteta suinkaan lisätutkintona saati kylmiltään, Omega-kokemusta pitää olla mittavasti jo ennestään. Tämä tammikuu oli hyvä näytönpaikka.

Toimiva palvelukonsepti tarkoittaa, että koko organisaatio tietää  mitä valmistajat suosittavat huoltoväleistä ja siihen liittyvistä vaateista - tässä suhteessa meidän palvelu on siis kokonaisvaltaista koko massiivisen kahden hengen henkilökuntamme osaamista. Kovalevyjä siis täytetään jatkuvasti ja koko ajan, sitä kutsutaan myös oman toimintamme kehittämiseksi.



Laitoimme myös teippaukset ajantasalle, nyt paikasta ei voi erehtyä, jos vielä joku ei sattuisi tietämään missä kaikki kellohuollot tehdään - itse, paikanpäällä, mihinkään lähettämättä ja työtä voi jopa kurkistella ikkunan takaa.

Tuo avoimuutemme avoimin ovin  keskellä kauppakeskusta viehätti varmasti Tomi Niemenmaata ja Elina Valtatietä, jotka poikkesivat ensimmäisen kerran helmikuun ekana lauantaina sopimassa yksityiskohdat Punavuoren Rannekkeen valikoiman sisääntuloaikataulusta.


 Meitä viehättää kotimaisuus ja lähinnä sydäntä on poromateriaalin pehmeys ja lämpö. Pehmestä materiaalista huolimatta poronnahka ei veny eikä vanu, vaan on hyvin kestävää. Tietenkin on;  niinhän ne porot on vuosisatoja marssineet Lapin tuntureilla nahkapalttoissaan järkyttävissä pakkasissa, lumituiskuissa ja vesisateissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti