tiistai 24. tammikuuta 2017

Solttupojan kello

Kaikilla pitää armeijassa olla kello ja kun sitä varmuudeksi tarkistelin solttupojaltamme, niin kaikilla siellä todellakin on kello kädessä. Osalla oli Casiota kädessä, sitten on isien vanhoja laatikonpohjalta kaivettuja kellonlouskuja, muutamat ovat panostaneet kelpoon kelloon ja jopa kolmannes tupalaisista oli haksahtanut yhden nimekkään keskikaupungin sisustustavaratalon armeijakellomainokseen; vesitiivis feikki-Rolex hintaan 24,90€. Voi maailma, sen kanssa oli sitten komppaniassa menty suihkuun ja kellot lotisseet vettä täynnänsä. Mitä tästä opimme: osta kellot kelloliikkeestä, parinkympin kello muovilasilla ei ole vesitiivis ja jos ajattelit säästäväsi, niin joudutkin vain ostamaan uuden kellon.

Meidän solttupojan valinta oli Momentumin Steelix-suklari. Kyllä, hyvä suklarin saa satasen pintaan ja kun sijoittumispaikka oli Upinniemen rannikkoprikaati, niin vesitiiviydelle laitettiin painoarvoa. Nylon-ranneke kuivuu hetkessä, kello on kevyt ja näkyy hyvin pimeässä Kiikalan metsikössä, kelloa ei tarvitse ottaa suihkuun mennessään pois ja onhan se pirun hyvännäköinen. 



Tämä on täydellinen käteen ja tyyliin sopiva, sanoo solttu. - Mutta jos nyt jotain puuttuu, niin ajanottoa olisi tarvinnut ihan oikeesti ja se on tässä pienenä miinuksena. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti